Fokus på mennesker frem for sygdom

Anker Fjord Hospice er bygget som et anker på Fjordengen i Hvide Sande med udsigt over Ringkøbing Fjord fra alle lejligheder.

På Anker Fjord Hospice tilbyder vi indlæggelse til patienter med livstruende sygdom. Her kommer patienter og pårørende i første række. Vi glemmer ikke sygdommen, men den får ikke lov til at fylde mere end højst nødvendigt. I dagligdagen forsøger vi at gøre ventetid til levetid.

Anker Fjord Hospice er en selvejende institution, der har driftsoverenskomst med Region Midtjylland. Der er frit hospicevalg i Danmark. Det betyder, at vi kan modtage patienter fra hele landet.

Det er gratis at være patient på Anker Fjord Hospice. Dog kan patienter fra andre regioner end Region Midtjylland komme til at betale for transporten uden for egen region.

Læs historien om Anker Fjord Hospice her → Se videoen om Anker Fjord Hospice her→

• Dem I møder

På Anker Fjord møder I ansatte og frivillige med mange kompetencer.

• Betænk os

Du kan donere et beløb til Anker Fjord Hospice.

• Galleri og bibliotek

Se billeder af vores smukke natur, omgivelserne og det fantastiske fællesskab.

• Fagpersoner

Få del i vores viden.

• Støt os

Bliv medlem af Støtteforeningen for Anker Fjord Hospice.

• Ledige jobs

Se, om vi har en ledig stilling, der kunne interessere dig.